fbpx

När Jessica och Sara är i farten kan det inte bli annat än jättebra och Stories & Statements är inget undantag. Spana in deras webbshop full av snygga prints med fina och peppande ord så förstår du vad jag menar! Jag kan absolut tänka mig något av dessa prints hemma hos oss, frågan är bara vilket, eller vilka?

Hemma hos oss har jag äntligen fått upp en tavelvägg. Den var inte riktigt klar när jag tog bilden nedan men det är nära nog. Det gör mig glad att se dessa bilder varje dag. Nu är jag på jakt efter fler platser att placera tavlor på.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Åhh, så fint det blev!! Jag har också planer på en sån tavelvägg men har inte kommit mer än till planeringsstadiet. Inte lätt att veta vilka bilder man ska välja och så den stora frågan, vart ska jag ha denna vägg?! Klurar på var detta är…? Sovrummet? Där nere? 🙂

  2. När jag klurade så menade jag var detta är hemma hos dig! 😉
    Men sovrummet och de förslagen du gav på i vardagsrummet är heta kandidater hemma hos mig! 🙂
    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *