fbpx

Med anledning av mina egna tvivelaktiga val vad gäller när man kan träna och när man bör vila så tipsar jag här om Apotekets kampanj ”kan jag träna”? Känn efter hur det verkligen känns och låt kroppen vila när den behöver det. Du behöver kanske inte ligga raklång i soffan men undvik att göra något pulshöjande. Det kanske kan vara ett bra tillfälle att testa meditation aller någon annan form av avslappning? Eller ta en långsam promenad och lyssna på en pod. Den senaste poden jag lyssnade på var åter igen Saras Träningsglädje talks. Så klok, varm och smart denna människa är! Jag vill bli bästa kompis med henne och hänga med på alla utmaningar hon ger sig i kast med. Lyssna du med!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *