fbpx

Även om det var fredagen som var den stora dagen på Österlen lyser då 1000-tals marschaller var tända så var det upplyst och mysigt att ta en tur nere i hamnen. Längs hela piren i Kiviks hamn fanns det marschaller och eldkorgar utplacerade. Så mysigt och det luktar ju så gott om eld. Jag experimenterade med kameran och fick till ett par rätt bra mörkerbilder.

Efter promenaden bjöds det på en underbart god middag. Först rödbetscarpaccio med chevrekräm och sedan torskrygg med svärmors goda vinsås. Det var precis vad jag behövde! Jag piggnade faktiskt till under kvällen även om jag fortfarande kände mig seg i kroppen. Sen insåg jag att det var träningsvärken som kom krypande. Och jo, det känns i kroppen idag. Låren känns stumma som stockar. Jodåsåatt, ett par veckors vila och en inte fullt frisk kropp klarade inte riktigt av intensiteten i gårdagens Tabata helt enkelt. Man lever så länge man lär! 🙂 Apropå det så måste jag snart bestämma mig för om jag ska försöka skaffa vikarie till morgondagens pass. Egentligen borde jag så klart förstå att jag inte bör ha pass i morgon men se, det gör jag inte. Eller rättare sagt, jag vill inte förstå. Detta är definitivt baksidan av att vara gruppträningsinstruktör. Speciellt om man leder pass som man själv har introducerat och därför inte har en lång vikarelista att tillgå. Hmm, rörlighetsträningen kan jag verkligen behöva men ett Tabata-pass känns inte så lockande just nu. Fast jag kan ju alltid ta det lite lugnt…eller nej, det kan jag nog inte. Det var ju det jag skulle göra igår och se hur det gick med det. Vi får väl se hur det slutar…

Jag återkommer lite senare med resultatet av tävlingen. Stay tuned!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *