fbpx

Det finns vissa matvaror som i princip alltid finns med på vår inköpslista. Så länge det finns och till ett vettigt pris (dvs inte hutlöst mycket dyrare) så väljer vi uteslutande ekologiska alternativ. Tomaterna förvarar jag i rumstemperatur, för det har Jamie Oliver sagt att man ska.

Morötter
Potatis
Broccoli
Tomater
Spenat
Ruccola
Säsongsgrönsak
Citroner
Avokado
Bananer
Säsongsfrukt
Mjölk
Fil

Nu börjar även förrådet på nötter att sina och då är det dags att bege sig till Green matmarknad som ligger vid foten av Turning Torso i Malmö. Det är en riktigt bra butik med ett stort utbud av ekologiskt till bra priser. Har ni vägarna förbi västra hamnen i Malmö så är det väl värt ett besök. Denna gången ska jag komma ihåg att ta med mig plånboken också. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *