fbpx

Idag började jag dagen med lugn och skön yoga. Det är så underbart och något av det bästa jag kan ge kroppen som start på dagen. Jag avslutade även gårdagen med yoga (eftersom det var planerat så) men det blev bara ett kort pass och jag slets mellan att gå och lägga mig tidigare och att yoga. Det blev ett mellanting, lite yoga och lite senare i säng. Men det blev bara lite halvhjärtat yogande och jag saknade den sköna avslappnade ”yogakänslan” efter det 15 min långa passet. När jag steg upp i morse så kom jag på att jag faktiskt har möjligheten att ge mig själv en ny chans denna morgon eftersom jag ska jobba hemma under förmiddagen. Det gäller att ta vara på dessa tillfällen och låta de väga upp för de andra dagarna då det ser helt annorlunda ut. Dagens yogapass blev ”semesteryoga” med lugna flöden. Pia Wallenberg guidar det 30 min långa passet. Det var ett relativt enkelt pass som även passar nybörjare. Testa! Koden för 30 dagars gratis prova på kommer från innerstrength och är ”petrapod”.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *