fbpx

Det blev en löprunda mellan åskskurarna trots allt denna regniga oktoberkväll. Visst gillar jag att springa i regn men åskan är jag inte riktigt lika glad för. När blixtarna och mullrandet dragit förbi så stack jag ut på en upptäcksrunda och visste inte riktigt vart den skulle ta mig. Eftersom det började skymma redan när jag stack hemifrån så blev det inget längre äventyr, men det blev en skön runda på 30 min och det räcker för mig. Idag var första gången med underställ denna säsongen men det behövdes egentligen inte, det var mest för att jag hade plockat fram det från gömmorna och inte orkade leta fram andra kläder i den gigantiska tvätthögen, så det fick bli underställ och tunna överdragskläder. När jag kom hem var jag riktigt varm och passade på att göra lite yogapositioner i regnet för att svalka av mig innan duschen. Här ser ni en high lunge som jag tycker är ett av de absolut bästa sätten att stretcha höftböjarna. Tänk på att sträcka ut det bakre benet riktigt mycket (hälen strävar ner mot marken), samtidigt som du böjer i det främre. Skjut fram höften, sträck ryggen och böj dig försiktigt bakåt. Testa vet ja!

Nu är tvättberget undanröjt och det är dags att sätta punkt för denna helgen. Matlådor står färdiga i kylen och träningsväskan är packad till morgondagen. God natt!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Gud vad skönt med en tur mellan skurarna. Det skulle jag behövt igår när det ena kalaset efter det andra avlöste varandra…. Fast det var trevligt det med.

    Kram

  2. Jisses människa vad du går på! 😉
    Nej…skoja bara. Du är duktig! Du har verkligen fått igång träningen och löpningen! Jag är mest avundsjuk…. 🙂
    Stora KRAMAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *