fbpx

På fredagarna när jag jobbar hemma är det jag som lämna och hämtar på förskolan. Det är ett bra sätt att  komma igång på morgonen för det är annars lätt hänt att jag blir kvar i mysbyxorna (eller ännu värre, pyjamasen) hela dagen och känner mig allmänt seg. Eftersom både halsen och höften kändes bra i morse tog jag dessutom tillfället i akt att ta mig en joggingtur på vägen hem från förskolan. Ingen klocka och ingen musik. Bara jag och skogen med de vackra bladen och den murriga doften av barr och svamp. Detta ska jag absolut göra till en ny vana!

Efter en snabbdusch tog jag det sista av Antioxidantblandningen som jag fick av Emma i somras. Jag upptäckte att jag redan hade ett recept som liknar det Emma hade använt men aldrig kommit till skott att provat det. Jag kan avslöja så mycket som att blandningen innehåller valnötter, pumpakärnor, solroskärnor, torkade tranbär och nyponskalmjöl. Jag brukar blanda den med fil, istället för ”vanlig” müsli. Emma tipsar om att mixa (blanda runt riktigt ordentligt) med turkisk yoghurt. Det blir till att göra en ny laddning under helgen så jag kan fortsätta ladda kroppen med bra försvar mot alla smittohärdar som drar runt.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *