fbpx

Det blev ingen simning för mig idag, ingen träning alls faktiskt. Jag vilar och låter Stefans behandling komma till sin rätt. Han börjar hitta vad som ställer till det nu, varför höften inte riktigt repar sig. Slagg i tarmarna. Jo, du läste rätt. Hade det inte varit för att det är precis vad min Ayurvedarådgivare sagt så hade jag nog skakat på huvudet och tänkt ”vad är det här för flugig förklaring”? Vi får väl se vart det leder. Bara jag kan springa igen så är jag glad! Jag hoppas halsen känns bättre i morgon för jag är ordentligt sugen på en löprunda i skog och mark.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

 1. Intressant det där med slagg i tarmarna. Kroppen har ju en förmåga att vara riktigt ologisk ibland, så varför inte? Blir spännande att höra fortsättningen…
  Jag tänkte börja med den där citrondrinken med ingefära som du börjar starta dagen med… Nu börjar jag bli nyfiken.

  Kram

 2. Slagg i tarmarna säger du…?! Konstigt, men visst….den där kroppen är ju en fiffilurig sak där allt på ett eller annat sätt hänger ihop med varandra så jag köper det.
  Själv har jag inga tarmar eller annat att skylla på när det gäller min träning, inte för att jag menar att du "skyller" på det….men jag är bra på att hitta på ursäkter! 🙂 Jag har bara helt kommit ur det! Men när jag ser den översta bilden på den superfina skogsstigen blir jag faktiskt lite sugen på en tur.

  Hoppas att du fick en bra eftermiddag igår!! Och natt…!
  KRAM!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *