fbpx

Jag ber om ursäkt redan på förhand och varnar för att det kan bli lite tjatigt om skogen ett tag framöver men jag tycker det är så vackert så jag får inte nog! Bildkavalkad igen? Javisst!

Vi bor granne med Dalby söderskog och i helgen upptäckte vi även det skogsparti som heter Norreskog. Däremellan ligger Dalby hage. Jag har funderat på om det är möjligt att ta sig mellan dessa skogar över hagen på ett bra sätt så igår när vi var ute på en eftermiddagspromenad  i söderskogen i den varma höstsolen så bestämde vi oss för att kolla upp detta. Självklart var det inga som helst problem, det fanns (numera) till och med en markerad vandringsled. I hagen stod det ett gäng ston och betade mitt över stigen. En av hästarna var väldigt nyfiken på oss, så nyfiken att jag blev lite nervös ett tag. Men åh så vackra dessa varelser är!

Jaha, måndag. Då var veckan igång! Jag har bestämt mig för att ge mig själv lite mer yoga, närmare bestämt två pass i veckan (hemma och/eller något grupp-pass). Det är precis vad jag behöver för att ge utrymme för min intuition och på så vis kunna fatta några viktiga beslut om framtiden (tids nog kan jag dela med mig här om vad jag svamlar om).

Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

  1. Håller med, skogsbilder får man inte nog av! Det är något speciellt med skogen, något lugnande. Vackert är det!

    Och så himla söt bild på dig och Maja!! Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *