fbpx

Det är nu 6 år sedan jag utbildade mig till poweryogainstruktör på Gerdahallen i Lund. Jag hade då varit gruppträningsinstruktör i två år redan och haft pass som aerobic och step. Favoritpasset var step styrka. Jag minns att det var en riktigt cool känsla att köra igång ett pass med fullsatt sal (ibland med upp till så mycket som 80 deltagare).

I fredags var jag på Gerdahallen och tränade yoga med Anna som för övrigt är den som har utbildat mig     i både aerobic/step och yoga. Det har hänt en del på Gerdahallen de senaste åren, i alla fall vad gäller lokalerna. Passen är i stort sett desamma, förutom ett par nya inslag som funktionell träning, TRX och soma. Det är få gym som håller kvar vi basicpass som hederlig gympa och klassisk aerobic mm. på gott och ont. För mig är det nostalgi att komma dit och jag känner mig nästan 15 år yngre bara jag kliver in genom dörrarna. Jag spenderade mycket tid där under gymnasieåren, den tid då jag upptäckte att det där med gruppträning, det är ju superkul!

I dag är det söndag och vi softar här hemma. Jag var ute på stan och svirade med Jennica igår så jag är lite tung i huvudet idag. Men det var det värt! Maken har tänt en brasa i gillestugan så här sitter jag nu och myser. Jag känner lite sug efter en kort löprunda i det stilla höstregnet, kanske för att jag känner att jag behöver piggna till lite. Och jag ska ju ändå duscha innan kvällen är slut så då kan jag ju lika bra svettas lite innan duschen. Så får det bli!

Lägg märke till  den nygrävda rabatten där det ska i vårlökar och sen sommarblommor.

Hoppas ni har en skön söndag!

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Tack själv för igår, det gör vi om snart igen!
    Och vad duktig du var som gav dig ut och sprang….det gjorde inte jag….inte ens en liten promenad blev det. Får ta och skärpa mig, på många plan…varför inte med start redan i morgon?! 🙂
    KRAMISAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *