fbpx

Idag är dagen då jag ska testa min mentala styrka. 10 km runt Krankesjön. Förberedelserna har varit si sådär. Ingen löpträning och för lite sömn under ett par veckors tid. Men under helgen har jag käkat lite mer lättillgängliga kolhydrater och tagit det rätt lugnt, så när som på ogräsrensningen igår som inte direkt var uppmjukande för ryggen (orutinerat!). Ute är det mulet och regnigt, bästa löpvädret om du frågar mig. Frisk luft med mycket syre, det gillar jag! Det behöver dock inte regna så mycket innan start så man blir kall och blöt i förtid. Nähepp, nu ska jag börja förbereda mig på loppet. Väcka maken, ta fram kläder, yoga lite och sen bär det av. Starten går kl 11, håll tummarna för mig.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *