fbpx

Denna veckan har verkligen gått undan, och jag känner att jag behöver vila och landa. Veckan har bjudit på massor av rolig träning. Måndagens pass har jag redan nämnt.

I torsdags började jag en crawl-kurs, jodå, jag ska lära mig crawla. Varför då kan man ju undra? Jo, det är ett steg i riktning mot att genomföra ett triathlon, den korta varianten som kallas sprint. Det var svårt men jättekul att lära sig något nytt, och redan under första passet kände jag att jag började behärska tekniken lite bättre.
På fredagar har vi Friday work-out på gymmet där jag leder pass och i går var det min tur att köra ett hederligt step-up pass, ni vet ett sådant där man bygger en koreografi och sen kör finaler. Så kul det var! Och som det känns i vaderna i dag. Det är ju alltid kul med lite old school-träning. Tänk att jag har varit instruktör i 8 år! 🙂
I dag lördag har jag som vanligt haft yoga och tabata-pass. Det var segt så jag maskade lite. Jag behöver vila. Just nu är vi dock på väg mot Österlen där vi ska umgås med makens kompisar i en stuga vid havet. Det är oklart hur avkopplande det blir.
 

Jag önskar er en härlig helg!
Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Du är en sann "inspiration" Nellie! Äääälskar att du tar tag så i saker. Startar egen företag, lär dig crawla, håller yogapass tillsammans med mig :-).

    Tycker faktiskt att det är lite synd att vi or så längt bort, jag hade tyckt det var grymt att hänga lite mer med dig (och la familia så klart)

    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *