fbpx

När man äter Boeuf Bourguignon och dricker Chai-te är det höst då? Jag skulle nog säga att det är två mycket tydliga hösttecken även om det just idag verkligen inte känns särskilt ”höstigt” i luften. Trots att jag har spenderat den största delen av dagen på kontoret så har det varit en riktigt härlig dag, mycket tack vare en trevlig morgonfika med härliga Emma och en solig lunch i parken med Louise, en positiv och inspirerande vän och kollega. Idag har jag dessutom träffat Stefan som ska hjälpa mig hitta min kropps svagheter och lära mig hur jag kan stärka den för att undvika skador framöver. Vi kom en bit på vägen med min ena axel som har uppenbara svagheter och nästa gång hoppas jag att vi kan gå vidare till höfterna. En bra dag helt enkelt, höst eller ej.

Lill-tjejen förra hösten som mest liknar Skallepär. Dessutom en bild med sådär bra fokus.

Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

  1. Jag vill också vara med och äta inspirerande lunch! 😉

    Höstkänslor…? Jo, det är väl så. Fast det känns trots allt fortfarande som sommar. Här i Dortmund satt vi ute på uteservering i kortärmat igår kväll till klockan var tio på kvällen – helt underbart!!

    Kramisar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *