fbpx

Idag är det stelt igen, trots gårdagens rörlighetspass. Jag får nog justera det lite, det känns i min rumpa som om det blev lite för mycket styrka med alla utfall. Anyhoops, idag har jag lovat en kär väg (Emma, min löpcoach) att ge receptet på mina ”vanliga” raw food-bollar, de med choklad. Det gör jag så gärna! Men, eftersom jag sällan följer ett specifikt recept så kan jag inte lova att detta recept är vattentätt, så ni får helt enkelt se lite hur det blir och om något behöver justeras. Jag har tipsat om ett recept på raw food brownies tidigare, de är en av mina favoriter. Nu kommer ett recept på råa (och nyttiga) chokladbollar.

Raw food brownies

Råa chokladbollar
1,5 dl naturella cashewnötter
0,5 dl naturella mandlar
0,5 tsk kardemumma
2-3 msk rå kakao
En nypa salt
6 färska dadlar, urkärnade
1-2 msk kokosolja

Råa chokladbollar med hampafrön

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *