fbpx

Livet på en familjebåt i skärgården kan vara trist ock tråkigt (om det regnar och man inte kommer överens med sin familj) och alldeles, alldeles underbart. För vår del är det definitivt det senare. Naturen är underbar, det finns inga måsten, det enda vi gör är seglar, äter mat och umgås. Ni kan tro att jag/vi har fotograferat, men vi tar det i rätt ordning och börjar med bilderna från den första ön, Tärnö, från i fredags.

Skärgårdshus
Ungar som badar i skymningen

Solnedgång över stilla hav

Promenad och yoga på varma klippor

Fyren på Tärnö

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Ni verkar ha det alldeles underbart!
    Och jag älskar alla bilder på Maja, hon ser så himla go ut! Jag vet inte vad det är som gör att hon slår an en extra sträng i mitt hjärta (förutom att hon är din dotter då såklart), men jag tror hon på ett sätt påminner om mina små troll. De är egentligen inte alls lika, men det är ändå nåt. Sötnos är hon i alla fall!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *