fbpx

Vart tog denna dagen vägen? Jo, jag har sovit bort den i hopp om att bota halsont och ovanlig trötthet. Och så har jag ätit mat med massa vitaminer. En nackdel med halsont är att kaffe inte smakar gott, eller det kanske bara är jag som tycker det? Vin är heller ingen hit. Kött är jag heller inte speciellt sugen på. Så det har blivit mestadels frukt och grönt idag. Jag håller tummarna för att alla vitaminer tar kål på basiluskerna under natten!

Lunch – rester från gårdagen + tomat och halloumi

Efterrätt – jordgubbar såklart 
Kvällsmat – fruktsallad

Hasselnötter och hallonsås som ”grädde på moset”

Mina tips till en ännu nyttigare och mer mättande fruktsallad är att toppa med hackade nötter (osaltade men gärna rostade) samt en sås av frysta bär. Så här gör du såsen:

Snabb, nyttig och enkel bärsås

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Hoppas att du mår bättre idag 🙂
    När jag inte kan dricka kaffe så är det något lurt i kroppen…

    Fruktsallad är ju så gott, jag brukar ha kvarg till min fruktsallad-gott gott!

    Ha en härlig kväll
    Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *