fbpx

Vilken värme vi har haft idag! Nästan lite kvavt, fast ändå skönt. Efter en lång dag med trädgårdsarbete ugnsbakade vi nypotatis och knippmorötter och grillade hamburgare. Det var riktigt gott som omväxling från all sallad vi äter mest hela tiden. Potatisen och morötterna vi hade som tillbehör var Tareq-style, såklart! 🙂

Ugnsrostad nypotatis och knippmorötter

Nu sitter jag i soffan med en kopp te och försöket mota bort det onda och strama i halsen. Inte ska jag väl bli krasslig nu? Mitt i sommaren?!?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Det där så mumsigt ut!

    Usch nej, hoppas du slipper bli sjuk. Själv är jag magsjuk…. Vi har varit sjuka från och till alla tre sedan semestern började. Trist. Johanna har till och med klämt i med en ovanlig barnsjukdom, femte sjukan. Annars är det magen och förkylningar som har spökat.

    Kram på dig! Hälsa dina fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *