fbpx

Vi är inne på dag fem i yogautmaningen och so far so good. Jag är lite insnöad på meditation så det blir en hel del av det framöver. Det är intressant hur vissa saker växer hos en med tiden, det är inte förrän nu som jag känner mig redo att ta yogan till nästa nivå, med hjälp av meditationen. Innan kvällsmaten blev det dock en kort men intensiv löptur i Dalby söderskog. Det var lerigt värre och jag blev rejält trött, och det var precis vad jag behövde för att piggna till. Nu sitter jag i soffan efter en skön dusch och ska strax avsluta kvällen med just en stunds meditation.

Plocksallad, gräslök, basilika, timjan och persilja

Kvällens skörd i pallkragarna blev plocksallad, och ett gäng olika örter. Det som växer bäst nu är en grön-lila-färgad basilika (kommer inte ihåg vad den heter). Den är visserligen lite grövre än den vanliga basilikan och inte riktigt lika god men den är vacker som bara den!

Flygande hälsningar /Nellie

5 svar

  1. Vad duktig du är med löpningen! Jag har ju bara sprungit lite sporadiskt senaste tiden, måste sätta fräs igen! 🙂

    Och vad härligt att skörda! Mums!

    KRAM!

  2. Kul att ses idag 🙂

    Det blir meditation här också idag. håller med dig precis, tog även mig ett tag innan jag lockades att av meditera och för mig är det den största utmaningen med att yoga…

  3. Hej Nellie! Vad duktig du är med yoga, löpning och meditation. Det är inspirerande att läsa om :). Jag är väldigt nyfiken på meditation men har ingen tidigare erfarenhet. Har du några tips på böcker, dvd:er eller kurser som kan vara bra för en nybörjare? Hälsningar /Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *