fbpx

Ibland har saker och ting bra timing. Några av mina favoritinstruktörer inom yoga är med på en nylanserad webbsite YOGOBE som erbjuder yogaträning hemma, var när och hur man vill. Det är ju perfekt så här precis i början av yogautmaningen! De finns självklart även på facebook. Jag ska definitivt testa!

Här kommer bilder från gårdagens kickstart på yogautmaningen. Jag har redan hört av Jennica som berättar att hon har träningsvärk. 🙂 Själv känner jag också av det lite var stans. Hur har ni andra det?

Sara in action

Koncentrerade deltagare

Då är vi inne på dag 2. Vad och hur yogar du idag?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

 1. Tack för ett trevligt yogapass igår. Det känns i armar och handled idag 😉
  Jag testar och ser om jag fixar att haka på utmaningen med yoga i 30 dagar. Kör på minst 10 min per dag sen får vi se.

  Ha en trevlig helg Kram Carina/Cee

 2. Nu saknar jag yogan när jag läser om eventet… Trodde att jag skulle kunna göra lite hemma efter jag sagt upp mitt medlemskap… men nä så mycket har det inte blivit..
  men du är ju en inspirationskälla med yogan så jag ska nog ta mig an att haka på här…
  Trevlig helg
  Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *