fbpx

Att sitta i TV-soffan med en skål med chips är inget vanligt förekommande här hemma. Men idag är en sådan dag. Jag vill inget annat och eftersom det är så sällan som det händer så känner jag att det är ok. Jag sitter dessutom och kollar på top model. Jodå så att, det är väl här jag kommer sitta resten av kvällen. Nej inte riktigt, jag ska åtminstone göra mina rehabövningar som jag fått av sjukgymnasten. Det får bli mitt mission för ikväll. So long!

Zuccinichips från pinterest

Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

  1. TV och chips har sin tjusning, helt klart!

    och va kul att du är på yogautmaningen, då vågar jag med. Ska vi kanske slå våra kloka ihop och kära en yogautmaning på våra bloggar?! Uppdatera hur det går för oss, ta några fina yogabilder och se om vi kan få med ngn emr?!

    Och jag är i hbg halva juni, så vi hade tom kunnat yoga ihop. Och bjuda in bloggare till en yoga-klass. Haha, jag fick vatten på min kvarn som du ser 🙂

    vad säger du?

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *