fbpx

Även om det ofta tar emot att ta tag i dagens träning så var det ändå med lite besvikelse som jag beslutade att låta kroppen vila igår. Det verkar som om jag överskattade min kapacitet och gick ut lite för hårt med mina intervaller. Den högra höften/insida lår mår inte riktigt bra och jag vill inte riskera att dra på mig några skador nu. Träningen blev ju dessutom förflyttad eftersom söndagens pass utgick. Jag får helt enkelt satsa på yoga och styrka för överkroppen idag istället. Förhoppningsvis känns det ok att köra musikintervallerna på fredag men det återstår att se.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Nej vad tråkigt att det inte känns bra, riktigt klokt gjort av dig att vila och att du följer kroppens signaler!!! Yoga och styrka i överkrop låter inte dumt. Tack för tipset om yoga-appen, jag har inte laddat ned den än men det kommer jag att göra, jag tror den kan göra gott för mig!

    Må så gott och hoppas att det funkar att köra intervallerna imorgon. Kram Jennifer

  2. Ja lyssna på kroppen…. Tänk så olika det är varje dag med kroppsformen…
    Jag vill också få mer in mer styrketräning…
    Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *