fbpx

Jag måste bli bättre på att komma i säng i tid! Mitt alarm som ringer kl 22 för att uppmärksamma mig på att det är dags att runda av kvällen fungerar inte vidare effektivt. Jag stänger av och fortsätter med det jag håller på med. Och när det ändå blivit ”past my bed time” så tänker jag att nu är det ju redan så sent så då kan jag lika gärna vara uppe lite till. Smart, verkligen. Not.

Ikväll kommer recept på lakritsbollarna.

Flygande hälsningar /Nellie

5 svar

  1. Ha ha, det där känner jag igen! Jag brukar ha som mål att komma i säng 22-22,30 och hon blir ofta närmare 23 (och ibland senare…) och vid 05,15 när jag ska upp så är supertrött 😉 Har inte testat att ställa alarmet för att gå och lägga mig 🙂 kanske ska göra det, kram Suss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *