fbpx

Det känns som om ni har hört det förr (från mig) men nu är det nya tag som gäller, upp på hästen igen, skam den som ger sig, jag tror ni fattar vad jag menar… Nu när ryggen och nacken känns bra (helt ok i alla fall) och förkylningen börjar ge med sig så ska det bannemig bli mer motion. Idag blev det en lugn joggingrunda i solen efter en lång arbetsdag för att känna in formen och kroppen. Det kändes bra, och det var precis vad jag behövde för att få lite ny energi. Så här glad blev jag!

Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

  1. Men så roligt att det gick bra! Hoppas att det fortsätter att gå åt rätt håll nu.

    Jamen visst är det skönt att vara ledig på fredagar. Jag njuter verkligen av mina lediga fredagar med barnen :).

    Må så gott! Kram Jennifer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *