fbpx

I förmiddags var det 16 glada deltagare på mitt cirkelträningspass. Jag tycker att det är så himla kul att leda gruppträningspass! Idag var det kommentarer som ”nu blev det ju jobbigt” efter att jag hjälpt en deltagare hitta rätt teknik i en övning som var passets höjdpunkt. Mitt svar blev ”ja, det är väl det som är meningen”. 🙂

Det är tekniken i övningarna som gör skillnaden. Bättre att köra färre repetitioner med bra teknik och kontroll på rörelsen än att hasta sig igenom den i för snabbt tempo.

ps. Jag lovar att bli bättre på att ta fler träningsbilder. Nu får det bli påskbilder istället.

2 svar

  1. Ja en liten ynka cm i kroppsställning kan förändra…
    Idag har jag haft premiär med min racercykel.. Det var härligt!

    Hoppas att du har haft en härlig påskhelg
    Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *