fbpx

Ibland undrar jag hur saker har kommits på/uppfunnits/upptäckts eller vad man ska kalla det. Jag tänker på allt från vardagliga saker som att baka bröd till att upptäcka nya landmassor i världen. Jag menar, hur kommer man på att blanda ihop mjöl och vatten och värma det så det stelnar? För att inte tala om surdeg, jäst och bakpulver. Jag tror att många saker upptäcks av slumpen eller att man misslyckas med något och istället blir det något annat, och ibland blir till och med bättre än det man tänkt från början. Ibland kan det behövas vidareutveckling av den nya upptäckten och ibland är den bra som den är på en gång.

Gårdagen miss med busstiden visade sig tillhöra den skaran av misstag som blev en bättre lösning och jag ser inget behov att fundera närmare på om det finns ännu bättre alternativ, inte för tillfället i alla fall.

Jag kommer alltså fortsätta med att ”missa” bussen så jag får mig en extra promenad på morgonen, jag vill ju ta vara på varje tillfälle till vardagsmotion. Det betyder även att jag har 8 min längre tid på mig på morgonen, det är behövliga 8 min kan jag säga. 🙂 Ok, jag kanske inte väljer detta alternativ de dagar det ösregnar, frågan är bara hur jag ska komma iväg till bussen 8 min tidigare de dagarna?

Önskar er en härlig onsdag. Snart är det påsk!

Flygande hälsningar /Nellie

5 svar

  1. Vardagsmotion ja, så bra! Jag måste ta mig i kragen och börja cykla till jobbet när snön och isen försvinner.

    Tack så mycket för tipset om Nike-appen den verkar ju hur bra som helst. Jag mår inte hundra i kroppen än och tränar mer lågintensivt just nu men hoppas på att kunna köra på lite mer snart!

    Hoppas din dag varit bra och ha en bra skärtorsdag! Kram Jennifer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *