fbpx

Festen i går blev riktigt lyckad men vi fick jobba rätt hårt för att få till vårfeeling med snö och blåst utanför fönstret. Jag har pysslar med silkespappersblommor nästa varje ledig kväll denna veckan och jag måste säga att de blev rikitgt bra, i alla fall efter lite övning . Tack vare hjälp från Annika så fick vi dessutom riktigt goda grekiskinfluerade tilltugg. Mina favoriter var filodegspaketen och örtgaspachon. Varken jag eller Anika hade provat filodeg tidigare men det var hur smidigt som helst. Gazpachon var jättelätt att göra även om det blev lite slabbigt när vi skulle göra så många portioner.

Girlang av silkespappersblommor
Silkespappersblommor på tråd

Innan vi drog igång festförberedelserna så strosade vi runt på stan. Lilltjejen åt lunch och sov sedan gott i vagnen så vi fick gott om tid att äta vi också och prata en massa. Så mysigt! Fisksoppan på Holmgrens fisk i Saluhallen i Lund går verkligen inte av för hackor.

S:t Jakobs stenugnsbageri, tyvärr ingen plats för barnvagn.
Vintergäck, välkommna!
Nu är det dags att göra sig redo för en ny vecka!
Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *