fbpx

Det blir inte mycket till uppdatering denna sena fredagskväll. Vi har festfixat inför morgondagens partaj här hemma. Det är verkligen ett ypperligt tillfälle att plocka i ordning och fixa sådant som inte blivit av tidigare. Någon mer som känner igen sig?

Jag var hos sjukgymnasten i dag igen. Han knäckte och drog i min nacke, det är lite läskigt men uppenbarligen hjälper det och det är ju huvudsaken.

Vid 18-tiden tog jag en tur till Plantagen för att köpa lite blommor som kan ersätta den vissna ljungen utanför dörren. Jag hamnade mitt i ett massivt snöfall på vägen hem, det gick knappt att köra i 30, på en 100-väg. Galet. Sa någon att det är mitten av mars?

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

 1. God morgon!
  I dag ska jag ut på vägarna, hoppas jag slipper sånt oväder.

  Jag såg på blocket att sidan kanel & cayenne är till salu. Jag funderar lite på att starta en webshop med mina ljus. Kanske det kan vara något för mig? Jag kan inget om sånt där. Vad tror du?
  Maila mig på; Anna.cecar@gmail.com

  Ha så roligt på partajet!

 2. Äh bort med snön! Urk!!! Känns ju
  Fantastiskt roligt att plantera vårblommor i denna kylan
  Hoppas att det var ett lyckat partaj…
  Jag har aldrig varit hos en sjukgymnast men usch jag hade nog trott att han bröt varenda ben i hela kroppen om det lät så…

  Ha en härlig start på veckan…
  Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *