fbpx

Kommer ni ihåg seminariet jag skrev om för ett tag sedan, det som handlade om hur vi kan få ett rikare liv? Nu har jag fått möjlighet att erbjuda er att gå på seminariet helt gratis. Jag kan verkligen rekommendera er att gå dit, det ger en del nya perspektiv på tillvaron.

Du kan välja på att gå i Malmö, Göteborg eller Stockholm fram till och med den 31 maj 2013. Antalet ”gratisbiljetter” är obegränsat så bjud gärna med dig någon som du tror skulle vilja (eller behöva) en spark i ändan, för det är precis vad det är. För gratis anmälan använd denna länk.

Flygande hälsningar /Nellie

5 svar

  1. Så roligt!
    Tack för din komm hos mig, ja det blir en härlig start att både jobba och vara hemma…
    Man lever ju lite i en bubbla här hemma så verkligheten kom snabbt inpå en… Allt händer väl för en orsak…
    Tror säkert att ni kan få till ett syskon… När man minst anar så sker under och förändringar

    Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *