fbpx

Jag fortsätter med yoga och hoppas att ryggen kommer gilla det. Det känns bra i alla fall, så skönt att varva ner efter en arbetsdag och flytta fokus till familjelivet.

I dag testade vi en ny rätt till kvällsmat, en klassisk gulaschsoppa, se recept från Hemköp. Riktigt gott blev det! Kul när maken överraskar, det var nämligen han som stod för matlagningen i dag. Ibland kan jag inte förstå att jag under många år undvek kött. Långkok är verkligen jättegott.

Gulaschsoppa

Flygande hälsningar /Nellie

10 svar

 1. Så skönt att du lyssnar på kroppen… (Läste tidigare inlägg) det kan bli lite för mycket ibland… Ibland får man stanna upp och strunta i måsten.. Bara få njuta av här och nu!
  (Tack ännu en app att ladda ner:-))
  Det är som du säger kroppen vet nog bäst!
  Jag är ingen köttälskare men soppa är gott och enkelt!
  Jo dra i håret är också en favorit här hemma 🙂
  Kram Sandra

 2. Gulashsoppa är ju bara så gott!

  Bra gjort av dig att lyssna på kroppen. Jag måste verkligen bli bättre på det. Det är inte lätt men det är ett måste. Hoppas att yogan fungerar bra för dig både kroppsligt och själsligt. Yoga är bra, jag borde komma igång med det igen, ska nog testa appen :-).

  Kram på dig! /Jennifer

 3. Hoppas att yogan hjälper dig. Jag har aldrig provat själv, men har tänkt göra det när tid ges. Det är så många som vittnar om hur välgörande det är för både kropp och själ.

  Och soppan ser underbar ut! Måste laga gulashsoppa endera dagen känner jag 🙂

  Kram,
  Frida

 4. Vilken fin soppa, ser gott ut! Vad är det för yoga? Jag körde Ahstanga-yoga innan barnen, uuuuunderbart tyckte jag. Lite segt att komma igång nu bara… jag hittar alltid ursäkter 🙁

  Kram Linda

 5. Gulaschsoppa är verkligen SÅ gott!! En favvo även här. Svärmor gör med köttfärs i sin och det funkar också, men helst kött:) Då jag har fått problem med ryggen av min sjukdom (jag tror att det är för att sjukdomen tvingar mig att vara mer orörlig som ryggen tagit stryk) så är jag nyfiken på vilka övningar du gör för att stärka den? Ett litet inlägg om det kanske? *hintar lite försiktigt*:-) Idag känns det förresten som vår även i Gbg. Kramar!

 6. Så bra att du lärt dig lyssna på kroppen. Jag har också blivit bra på det. Stress tål jag inte alls lika bra nu för tiden, det har jag förstått men ibland är det så svårt att undvika ändå. Blev lite stressad här nu när jag blev sjuk och visste att jag skulle ha fotvårdskunder i dag. Men nu är det gjort och jag fixade det!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *