fbpx

Nu börjar det märkas att vi går mot ljusare tider! I dag har det dessutom varit plusgrade här i sydsverige, det känns riktigt behagligt att gå ut och och äntligen  smälter snön och isen så sakta bort…

I dag har vi varit på besök på en potentiell förskola till lill-tjejen och därför har jag jobbat hemma i dag. Det bästa med det är att man kan ta sig ut innan det blir mörkt och lapa i sig lite välbehövligt dagsljus. Jag och maken slog till och med till på en löprunda i solen efter besöket på förskolan. Jag tyckte att vi skulle gå dit i löparkläder och sticka iväg direkt efter besöket men det tyckte inte maken gick för sig (att komma till förskolan i träningskläder) så vi gick hem först och bytte om. Vad hade ni gjort?

Löpningen gick bättre än väntat, vi höll snabbare tempo än jag gjort på länge, fast vi sprang i och för sig inte så långt. Men det känns bra, speciellt eftersom Kullamannen den 11 maj närmar sig med stormsteg. Jag och min kompis Johanna har anmält oss till den blå banan vilket innebär 5,5km teknisk terränglöpning. Vad det innebär har jag inte riktigt koll på men det är kanske lika bra det tror jag. Att det innebär en hel del backar det är jag rätt säker på.

Flygande hälsningar /Nellie

6 svar

 1. Jag hade väl inte heller gått dit i löparkläder men egentligen önskar jag att jag hade varit sån som struntade i det.
  Hur länge har du tränat? Är din man på samma nivå?
  Jag har tränat till och från hela livet, mest Friskis & Svettis. Nu tränar jag bara hemma. Min man däremot tränar mycket, han har t o m gjort Klassikern.
  Ha en trevlig kväll!

 2. Jag tror nog jag skulle kunnat gå dit i löparkläder, men för några år sedan hade jag inte kunnat gjort det :-).
  Vad roligt det låter med Kullamannen-loppet, jag ska springa tjurruset men det är inte förrän i oktober.
  Underbart att hinna vara ute i dagsljus, det ger energi.
  Ha det toppen! Kram Jennifer

 3. Nä, inte första gången man är på besök! Håller med din man. Numera sladdar jag in klädd lite hursom men i början kändes det som om man ville "representera familjen" så att säga. Jag har nästan bara "slapparkläder" på mig nuförtiden då jag är såpass sjuk, men jag saknar den tiden då jag klädde upp mig inför dagarna. Jag tycker nog att man kan klä sig lite "hyfsat" när man ska göra något som inte innebär träning och sen byta om. Ett alt. för min del hade nog varit att ta med löparkläder i en påse och sen efter besöket svidat om på toan och sprungit hem:) Kram

 4. Jag går ganska ofta omkring i träningskläder även när jag inte tränar. I Sverige gjorde jag inte det, men här i Kalifornien är det helt normalt. Idag har jag löpartights och en funktionströja på mig, och skrotar bara runt hemma. Skönast så. Skypade precis med min man som kommenterade att jag verkligen anammat hemmafruuniformen… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *