fbpx

Jag sitter och väntar på maken, vi ska äta middag ute på restaurang. Normalt firar vi inte alla hjärtans dag, det gör vi egentligen inte i år heller, det råkade bara falla sig så att vi hade barnvakt ikväll och ett presentkort på en restaurang.

Ett av mina mål för i år är att börja leda pass igen och i dag har jag tagit ett steg framåt mot det målet. Härligt! Nu ska jag skriva ner några nya idéer och tankar om framtiden.

6 svar

  1. Många kramar på Alla Hjärtans Dag till dig!
    Hoppas att ni hade en mysig kväll tillsammans!

    Och det där första steget vill jag höra mer om i morgon….. 😉

    KRAM!

  2. Till min nya bloggvän: Jag hoppas att du och din kära hade en fin kväll tillsammans, inte behöver man fira på något annat sätt, det är ju det absolut bästa att bara få vara… Och vad roligt att du tagit ett steg närmare ditt mål! Stora varma kramar!

  3. Halloj! Kikade in för att läsa rapport om gårdagskvällen:) Vill önska dig en riktigt fin helg och tacka för alla dina fina kommentarer! Här har vi tagit helg och ligger och slöar i både soffa och säng:) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *