fbpx

Äntligen är jag igång med hemmaträningen igen! Det har varit ett långt uppehåll på grund av influensa och förkylning. Jag slog på stort och körde två kvartar när jag ändå var igång. Armarna fick sig en omgång. Så skönt!

I morgon blir jag bjuden på lunch på en raw food-restaurang av mina kollegor , eller rättare sagt före detta kollegor. Jag har nämligen börjat på en ny tjänst, dock fortfarande på samma företag, bara en ny avdelning. Jag var faktiskt där i måndags med en annan kollega och kollade läget. Jag gillar det! Det är lite extremt men man måste ju inte gå all in. Efterrätterna är nog det godaste jag vet! Det kommer garanterat att bli mer prat om just raw food här framöver. Jag har ju dessutom utlovat ett recept på raw energikakor, det har jag inte glömt bort.

I kväll blev det en god sallad med grillad kyckling, parmesan och broccoli. Som pricken över i:et en viklöksdressing på crème fraîche. Verkligen gott och samtidigt snabbt och nyttigt, som ett kinderägg, tre önskningar i en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *