fbpx

Det låter kanske jättehärligt att ligga och slappa i soffan, och det skulle det kanske kunna vara också , om det var självvalt. Nu ligger jag här för jag inte orkar mycket mer, tack vare trista basilusker. Jag har ont i halsen, en förfärlig hosta och är stel i kroppen. Det enda positiva med att spendera dagen på sofflocket är att man kan kolla på TV-program som man vanligtvis inte hinner titta på, eller rättare sagt inte prioriterar att titta på (det är viss skillnad). Min absoluta favoritserie alla kategorier är Gilmore Girls. Ja, ja, ja, jag vet att den är cheesy och superamerikansk men replikerna, de är bara sååå bra! Förutom replikerna gillar jag mor och dotter-relationen mellan Lorelai och Rory. Och Lauren Graham (mamma Lorelai), hon är bara så snygg.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Jag vill bo i Stars Hollow! Gå in på Lukes café, strosa omkring i den vackra parken… Fast varför Rory bytte ut underbara Dean mot gräslige Jess kommer jag aldrig att fatta. Och ja! Lorelei är snyggast ever!

    Hoppas nu du får krya på dig snabbt! Passa på att gotta dig i soffan riktigt ordentligt och se till att bli lite ompysslad så går det nog snabbare:-) Kramar/Tanja

  2. Hittade hit genom fröken Gredelin! Tråkigt det där med förkylningar, hoppas du kryar på dig så ska jag kika vidare här 🙂
    Ha det så gott
    Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *