fbpx

I eftermiddag ska jag på min tredje ayurvedakonsultation. Det ska bli spännande att höra vad Wivi-Anne har att säga denna gången. Jag har ju skrivit om detta tidigare då jag också tjatade på er att testa att dricka citronvatten på morgonen (tyvärr har jag inte fattat hur man använder länkar i bloggerappen så jag kan inte länka tillbaka dit, men sök på citronvatten på bloggen om du är nyfiken och vill veta mer). För er som var med redan då, någon mer som har fastnat i citronvattenträsket?

5 svar

  1. Åh vad spännande, kan du inte skriva mer om Ayurveda. Vilken typ du är och hur du modiferar din kost etc. Mkt spännande tycker jag!!!

    Och angående citronvatten så dricker jag det ofta. Ett glas på morgonen men även till kvällsmaten

  2. Håller med ovanstående kommentar. Jag vill ha mer info. Har alltid undrat lite över det här med Ayurveda. Och citronvatten på morgonen HDR jag inte testat. Jag får kolla upp det. Kram

  3. Jag försöker ha en karaff vatten med en citron- eller limeklyfta och lite mynta i stående på köksbänken, så att jag ska komma ihåg att dricka under dagen. När det inte är varmt ute så glömmer jag alldeles och det är ju inte så bra när man ammar. Att börja dagen med ett glas vatten istället för bara kaffe känns klokt!

  4. Åh bra påminnelse! Förr drack jag ofta citronvatten (med honungen och ingefäran som du skrev om tidigare) varje kväll men det är något år sen nu. Ska absolut handla hem citroner imorgon bums. Hade också gärna velat läsa mer, låter spännande!! Kram

  5. Citronvattnet var ett bra tips! Ska kika närmare på det. Spännande med Ayurveda, jag önskar att jag hade lite lättare att ta mig till saker (det är bra med färdtjänsten men använder det mest till sjukhusresor etc eftersom det är så dyrt) för då skulle jag gärna testa lite sådana saker. Tror att det kan göra gott både för kropp och själ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *