fbpx

Nu är det hög tid att uppmärksamma och skicka vidare detta trevliga pris. Det är ju nästan som att vinna en grammis, eller guldbollen, minst. Tack Tittilina för denna utnämning! Det är lika kul varje gång jag kikar in hos dig och får ta del av ditt härliga språk och dina vackra bilder.

Jag har dragit lite på detta eftersom jag inte visste vad jag skulle svara på frågorna om mig men som vanligt blir det inte lättare om man väntar. Däremot när man kommer igång, då kommer man på både det ena och det andra, riktigt kul var det. 
Så, härmed presenterar jag Nellie Rolf, en enda flygande flodhästen på denna planeten (vad jag vet i alla fall):
Vad ville du bli när du var liten?
När jag var riktigt liten ville jag bli frisör. Sen sa jag att jag ville jobba med människor, fast inte inom vården (eftersom jag är så känslig mot blod och skadade människor), vad nu det innebär.
Vad är du idag?
Affärsutvecklare
Vart vill du helst resa?
Oj, överallt! En yogaresa till Bali står högst upp på min önskelista. Fast just nu kan jag tänka mig en vecka all-inklusive på kanarieöarna också, man kan ju inte vara kräsen.
Var ser du dig själv om fem år?
Då har jag har en mer tydlig bild av vad jag vill bli (när jag blir stor).
Jag är förhoppningsvis tvåbarnsmamma och har någon form av eget företag.
Rött eller vitt?
Rosé (nähä, var inte det något alternativ, nu är det)
Sommar eller vinter?
Svårt att välja. Jag gillar vinteraktiviteter som skidåkning och skridskor men sommaren vinner nog på totalen, jag älskar verkligen solens värme (till en viss gräns ska tilläggas).
Skog eller hav?
I den bästa av världar, både och. För ett år sedan hade jag tveklöst sagt hav, men efter flytten från havet till skogen så tycker jag nog att skogen vinner i längden, i alla fall den största delen av året.
Hip hop eller dansband?
Hip hop, utan tvekan.
Vad gör dig ledsen?
Orättvisa. Elakhet. Respektlöshet. När människor inte står upp för saker de gjort.
Vad vill du bli bättre på?
Att ha tålamod, speciellt med människor som gör saker långsammare än jag skulle önska.
Vad är det bästa du vet?
Min familj, och mina vänner. Och att utmana mig själv.
Nu har jag dessutom äran att skicka vidare denna award med tillhörande frågor till följande bloggar (med mindre än 200 följare). Titti hade redan skicka till många av er som jag följer så skaran att välja bland blev något mindre, kanske tur det för det finns ju så många härliga bloggar där ute!
Life in Shanghai
Här får vi reda på hur det är att leva på andra sidan jorden. Dessutom känner jag Sara från min tid som instruktör och det vad hon som fick mig att gilla yoga vilket jag är henne evigt tacksam för.
In excellent shape
Jossan peppar oss att träna och inspirerar med nya recept. Vi är även kollegor på Aktiverum där hon styr och ställer (även om jag inte är så aktiv för tillfället).
Jennicas rosa liv
Jennica bjuder på personliga reflektioner, vardagsbestyr, drömmar och kärleken till inredning och vackra saker. Och så är hon en av mina bästa vänner.
Allt och/eller inget
Här får vi ta del av en härlig blandning av inredning, vardagsliv och trädgårdstips. Recept på smarriga maträtter och annat gott bjuds det också på titt som tätt.
Anna Margareta
Det är en fröjd att läsa denna blogg och det gäller att hänga med för det kommer inlägg i ett rafflande tempo, fast jag förväntar mig inget annat av denna energiska och målinriktade kvinna. Underhållande, tänkvärt och inspirerande.
Solen skiner och helgen hägrar! Wohooo!

Flygande hälsningar /Nellie

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *