fbpx

Jag måste säga att det har börjat bra, att följa vår plan alltså. Vi har planerat maten och t.o.m. lagat i förväg för att det blir mer effektivt. Träningen har vi också kommit igång bra med, jag och mannen, men det tar längre tid än vi räknat med trots att vi bara kör 15 min-pass. I går körde vi det tuffa benpasset, men denna gången har jag inte alls lika mycket träningsvärk, är det bra eller dåligt tro? Å ena sidan är det skönt att inte ha så ont men å andra sidan tog jag kanske inte riktigt i lika mycket

I dag blev det en kort löprunda innan vi körde NTCs shoulder ripper. Det var riktigt skönt att komma ut trots mörker och regn. Ja nu är det bara att hålla i detta så det blir en del av vardagen.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *