fbpx

Detta året kommer präglas av planering i större grad än tidigare år gjort, fast nu mer på vardagsnivå. Här kommer min träningskalender bli en viktig följeslagare tillsammans med familjens veckoplan. Därmed inte sagt att det inte kommer finnas plats för spontanitet,  jag vet redan nu att jag kommer pussla om i planen. Det viktigaste är inte att strikt följa planen utan att ha den som ett stöd och hjälpmedel de flesta dagarna i veckan. Jag känner att det kommer öka sannolikheten att jag når de mål jag sätter upp. Via oerhört roliga och kloka Anna-Margareta så kikade jag in hos underbara Clara för att få lite inspiration till att sätta mina mål för detta året. Clara hade gjort tankekartor, det tycker jag verkar vara en bra teknik för att visualisera mål och visioner.

Jag ska även försöka fokusera på färre saker åt gången istället för att ha tusen olika saker på G samtidigt. Våren 2013 kommer jag satsa på träning och hälsa, det är ett som är säkert. Längre än så har jag inte kommit i mina tankar ännu…

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *