fbpx

Vad mycket som händer på ett år när man tänker efter, även om det känns som om året svischar förbi. Just 2012 är nog det mest händelserika året i mitt (vuxna) liv. Jag började året med att bli mamma, det är inte mycket som slår det vad gäller minnesvärda händelser. Våren var en enda stor bebisbubbla, mest med underbara minnen men även mindre positiva upplevelser. Sommaren spenderade vi i Sverige, hela 7 veckor var vi lediga tillsammans hela familjen. Vi prickade in ett par riktigt fina dagar i Blekinge skärgård, det var en riktig höjdare. Hösten fokuserade vi på flytten till nya huset. Huset ja, det visade sig vara ett riktigt bra bra hus vi hittat, vi trivs så väldans bra här uppe i ”Beverly Hills” i Dalby. Under hösten började jag även jobba igen vilket var en mindre rolig del av året, mest för att det var så himla struligt eftersom jag inte hade något riktigt jobb att komma tillbaka till. Årets sista vecka spenderade vi i svenska fjällen och det blev en perfekt avslutning på året.

I övrigt har jag sedan sommarens början försökt komma i form efter graviditeten, tyvärr har motivationen inte riktigt funnits där. Jag funderar nu på vad jag ska göra för att 2013 ska bli annorlunda. Ett lopp är bokat, Kullamannens korta sträcka, den 11/5. Jag tror dock att det handlar om att komma in i bra rutiner igen, att verkligen se till att planera både träning och måltider.

Åh vad jag gillar känslan av ett nytt år, en chans att sätta nya rutiner, ett tillfälle att ”börja om”, att göra vissa saker bättre än tidigare. Jag insåg när jag gick igenom bilderna från 2012 att de består till 98% av bilder på lill-tjejen. Därför blir 2012 års bildkollage så här:

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Ja vilket händelserikt år ni haft! Och så har du träffat mig IRL – bara en sån sak!
    Och ert lilla underverk är ju bara så söt. Jag skulle vilja kidnappa henne. Men sånt är ju förstås olagligt. Eller?

    Kram

    Psst. Vi körde var mest på Emporia idag för att jag i ett svagt ögonblick lovat mina barn att äta hampingar på Max. Och åka lite hiss. Och kolla utsikten. Mest som turist alltså. För ska jag shoppa där väljer jag nog att åka dit själv utan barn och en dag när inte halva Skåne fortfarande är lediga. Men det gav mersmak. Det gjorde det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *