fbpx

Jaha, det blev inte någon undergång i alla fall. Vilken tur! Idag är det nämligen dags att redogöra för resultatet av julutmaningen. Men först en kort resumé, först gick det upp sen gick det ner…och till sist så var jag tillbaka på ruta ett. Med andra ord plus minus noll. Kanske kanske har jag lyckats stärka kroppen något genom träningen så från ett hälsoperspektiv så är det kanske rätt ok i alla fall (eller är det bara en dålig ursäkt för att jag inte lyckats med mitt mål). Det är ju inte så att jag verkligen behöver gå ner i vikt även om min smarta våg säger att jag är ”overfat”! Men jag hade gärna tightat till det lite här och där men det händer ju inte av sig själv.

Snart börjar min träningskalender gälla och då ska det bli andra bullar. Dock är detta inget nyårslöfte, de är ändå bara till för att brytas enligt min mening. Mannen har till min stor glädje visat sitt intresse för att träna tillsammans med mig så planen är att vi ska göra det ihop här hemma på kvällen när lill-tjejen somnat. Men, innan det nya året börjar så kör vi skidor och snowboard en vecka i Sälen. Det blir en bra avslutning på detta året!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Så kul att ni kan träna ihop, det är verkligen ngt jag gillar.

    När denna lilla donnan är ute och jag har repat mig lite tänkte jag signa upp mig hos en online PT som specialiserat sig på nyblivna mammor. Hoppas att det kan ge mig lite extra inspiration och motivation 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *