fbpx

Oj oj oj, helgen har gått i ett rasande tempo. Tjejmiddag på fredagen med underbara vänner (och kollegor). Jag fick så fina inflyttningspresenter så hälften hade varit nog! Dem ska jag visa vid ett senare tillfälle. Jennica vet verkligen vad jag gillar. 🙂 Tack! På lördagen bar det iväg på fruhippa för Louise som rymt och gift sig i New York för ett par veckor sedan. Av reaktionen att döma så blev hon minst sagt överraskad! Vi bodde över på ett underbart litet vandrarhem i Klåveröd, det kan varmt rekommenderas. Samma sak gäller Tittilinas pollykaka, i alla fall när den inte är iskall längre.

Det var skönt att komma hem på söndagen och krama på mina älsklingar, ta fram julpyntet, provåka pulkan med lilltjejen och gå på julmarknad i byn i snöfall. Vi köpte gott vörtbröd och klassisk julost, som jag har längtat. Det var en riktigt bra 1a advent helt enkelt.

I kväll har jag fortsatt med julpysslet, min favorit, apelsiner och nejlikor. Det doftar sååå gott! Samtidigt har jag druckit kanelte i den efterlängtade tebaljan (hittade äntligen en jag gillar som inte var för dyr, på Indiska) och lyssnat på julmusik. Nu börjar julstämningen komma krypande. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

7 svar

  1. Åh tack kära du. Håller också tummarna för att Jacks eksem försvinner snart… :/

    Låter som ni haft en väldans massa MYS den sista tiden, härligt! Och ni trivs i ert hus förstår jag? 🙂

    Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *