fbpx

Denna veckan har jag funderat mycket på vad jag vill bli när jag blir stor. Att det ska vara så klurigt!?! Under tiden jag har funderat har jag packat upp några fler flyttkartonger och gått igenom mina nostalgilådor (inte för att de skulle rensas i utan för att flyttfirman råkade tappa ut innehållet och sen slängde de bara ner det i lådan huller om buller, dvs sakerna låg inte i den fina och logiska ordning som jag lagt dem i från början).

I en av lådorna hittade jag ”Boken om mig” skriven av mig själv i  7e klass. Mina favoritämnen i skolan var då bild, slöjd, musik och idrott, mina favoritdagar i skolan var friluftsdagarna. 🙂 Det jag gillade minst var religion, samhällskunskap och fysik.

Ok, vad kan jag dra för slutsatser av detta?
Jag vill göra något praktiskt
Jag vill vara fysiskt aktiv
Jag vill skapa
Jag vill vistas utomhus

Nu i vuxen ålder kan jag även konstatera att jag vill utveckla och förbättra saker (högt och lågt). Det går inte en dag utan att jag ser eller läser om något som jag tycker har förbättringspotential på ett eller annat sätt och jag har alltid ett förslag på hur det kan bli bättre.

Med denna utgångspunkten så funderar jag alltså på vad jag ska jobba med. Förslag mottages med största glädje och tacksamhet! 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Det låter som att du borde bli förskollärare 🙂
    Ja, vi får väl se vad det ska bli av oss när vi blir stora. Jag funderar oxå.
    Söt bok förresten.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *