fbpx

Yoga med fokus på dig

Det finns möjlighet att boka privata yogatillfällen, antingen för en eller flera personer. Har du något specifikt du vill jobba med, fysiskt eller mentalt? Eller är ni ett litet gäng som vill få privat undervisning för att verkligen komma igång med yoga eller kanske stärka er i syfte att förbättras inom en specifik idrott. Jag planerar klasser och övningar efter behov och önskningar.

> Mer info om PT-yoga

Privat grupp

Är ni en privat grupp som vill yoga tillsamman på t.ex. en möhippa eller med en arbetsgrupp. Yogamattor finns att låna. Pris från 1995 kr. Kontakta mig på hej@nellierolf.se för info om tillgänglighet och diskussion av upplägg samt pris.

Specialklasser, Event & Retreat

För att inte belasta klimatet mer än nödvändigt har jag valt att endast arrangera event och retreats på hemmaplan, i Skåne. Hoppas du vill hänga med på något event eller retreat, det brukar vara en riktigt härlig upplevelse!

> Mer info om aktuella events och retreats

Företagsyoga

Att låta medarbetarna få möjlighet att ta hand om sig själva, både fysiskt och mentalt, är förmodligen det viktigaste och mest värdefulla du kan göra som chef och företagsledare.  Att praktisera yoga bidrar inte bara till en smidigare kropp, det påverkar även både vår kreativitet och produktivitet. Vi blir med klarsynta och mindre rädda att göra fel vilket skapar ett öppet och positivt arbetsklimat och goda förutsättningar för en fokuserad och rolig arbetsdag. Yoga på företaget kan dessutom ha positiva effekter även på gruppdynamiken och och samarbetet i arbetsgruppen.

> Mer info om företagsyoga

Min yogafilosofi

För mig handlar yoga om att umgås med sig själv, att lyssna på hur det står till inombords, både fysiskt och mentalt. Hur mår jag egentligen? Att vara närvarande och helt fokuserad på nuet ger hjärnan behövlig vila från intryck, tankar och idéer. När jag yogar känner jag mig lugn och avslappnad samtidigt som musklerna aktiveras och stärks. Jag känner mig som en bättre människa när jag yogar, jag blir mer tillåtande, accepterande och ödmjuk både mot mig själv och andra.

När du yogar med mig får du lättsamma, tydliga instruktioner och en och annan poplåt slinker ofta med på spellistan. Att yoga med mig är träning i sig, både för kroppen och själen, men det är även ett bra komplement till andra former av träning. Du kan välja om du vill ha mer fysisk yoga eller om det är återhämtning och stillhet du behöver. Eller kanske båda?

Klassbeskrivningar

Kom igång – yoga
Fysisk yogaklass där vi tränar andning, styrka, balans och smidighet. Vi fokuserar på de grundläggande yogapositionerna (asanas) och går igenom tekniken för dem steg-för-steg. Inga förkunskaper behövs. Har du aldrig testat fysisk yoga tidigare så är det här rätt klass för dig!

Yin-Yang yoga
Denna klass ger det bästa av två världar med styrka och stabilitet i den fysiska yogan (yang) och därefter mjukhet och återhämtning i den mer stillsamma yinyogan. Alla kan vara med!

Yinyoga
Återhämtande, terapeutisk och lugn form av yoga med passiva positioner och fokus på djupa vävnader. Genom yinyoga får vi ökat flöde av energi och strama leder blir mer rörliga. Yinyoga passar alla och speciellt dig som av någon annan anledning tycker att den fysiska yogan är för utmanande.

Soft yoga
Långsam och mjuk yoga följt av en guidad djupavslappning. Vi fokuserar mer på känsla och att röra kroppen som den vill röra sig. Passar utmärkt för dig som är nybörjare på yoga och dig som vill/behöver öva på att varva ner.

SUP-yoga
Att yoga på en stand-up paddle board (SUP) är en upplevelse och en riktigt bra utmaning för din core. Vi utför enklare yogapositioner på en SUP-bräda, oftast iklädd våtdräkt. Klasserna sker i Malmö under sommarsäsongen i samarbete med Moana Malmö och Malmö wake park.