fbpx

Reklamsamarbete med addnature

När jag är iväg på olika yogaresor som events och utbildningar över en helg har jag alltid lika svårt med packningen. Yogakläderna i sig tar inte så värst stor plats även om jag gillar att ha med mig rätt många ombyten (som jag dock sällan använder) men en hög ”vanliga” kläder, necessär, dator mm ska ju också med så väskan blir rätt snabbt full, och tung. Något jag behöver låga mig är dessutom att lämna plats för eventuella inköp och inte ge mig iväg med proppfull väska, det blir bara jobbigt på hemvägen. 🙂

Oftast väljer jag jag tåg dit jag ska. Jag gillar stunden på tåget då jag antingen kan jobba i lugn och ro, läsa en tidning (eller kanske till och med en bok). Men väl framme på resmålet brukar det innebära en hel del promenad och/eller transport med lokaltrafik. Jag har burit många otympliga väskor över axeln och förbannat mig själv för att jag valt en så obekväm väska. Jag har haft funderingar på en rullväska, men det brukar sälla fungera så bra med tunnelbana, buss, och kullersten… Det blir liksom ingen bra känsla att avsluta en yogahelg med ont i nacken, på grund av oergonomisk väskbärande. En helg med yoga brukar innebära en riktigt skön och mjuk känsla i kroppen, och den jag vill bevara så länge som möjligt.

Vart hittar jag då en riktigt bra väska som är lagom stor, bekväm att bära och samtidigt smidig att hitta saker i? Det visade sig att addnature har massor av ryggsäckar och de saluför dessutom väskmärket Douchebag som jag känner till sedan tidigare tack vare min kära bror (som alltså redan upptäckt storheten med dessa väskor). Jag klickade hem väskan och bara efter några få dagar kom leveransen. Jag valde den gröna färgen som är superfin. Svart är ju klassiskt men jag tycker att det lätt blir lite tråkigt. Och väskan har inte gjort mig besviken. Den rymmer mer än jag hoppades på och det är betydligt bättre att bära på två axlar istället för en. Det bästa av allt är nog ändå att det går att öppna hela fronten så en slipper gräva efter grejerna längst ner i väskan.

Douchebag 30l

Douchebag 30l

Douchebag 30l

Under sensommaren och hösten händer en hel del spännande yogagrejer och då far vi iväg Douchebagen och jag.

Vad använder du för väska när du reser bort över helgen? /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *