fbpx

Jag vet att många tycker att det är svårt ta yogan från lärarledda klasser på studio/gym till att yoga på egen hand i hemmet. Därför är det så bra med företag som Yogobe som gör att du kan yoga med en yogalärare, i hemmet, via din dator/surfplatta. Varje dag under hela december har du möjlighet att prova en ny yoga/tränings-video helt gratis. Vad sägs om att ge dig själv en liten stund med yoga och rörelse varje dag ändra fram till det nya året? Bättre uppladdning inför nyårsfirandet kan jag inte tänka mig. Det blir extra kul om vi gör det var och en på sitt sätt och på sin plats, fast ändå tillsammans. Jag är med! Vem hänger på?

Så här går det till:
Varje morgon från idag den 1 till den 24 december kommer Yogobe att dela en ny video på sin Facebooksida. Sekvensen är tillgänglig från kl 06.00 fram till midnatt samma dag.

Idag den 1/12 är det Josephine Selander som guidar oss genom en kortare sekvens med enkla övningar som stärker en ansträngd rygg. Så idag ger vi extra mycket kärlek till ryggen.

Yogobe julkalender

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *