fbpx

Januari har handlat väldigt mycket om uppstart för min del framför allt av nya yogakurer. Tänk att jag nu har 4 kurser i Sandby/Flyinge. Det är så kul och härligt att göra sin egen grej, och att det faktiskt funkar. Mina planer och visioner för året är ganska övergripande och har föga förvånande

FÖRÄNDRING
Redan i slutet av förra året började jag med förändring rent fysiskt genom att snagga en del av håret och permanenta det som blev kvar. Efter ett par extra turer till frisören rök ännu mer och visst blev det förändring allt och jag håller fortfarande på att vänja mig vid min nya look. Andra förändringar jag vill göra handlar om jobb, mer om det kommer längre fram på året.

ÄVENTYR
Jag vill se mer av världen, eller i alla fall av Sverige. Jag vill ta en paus från ekorrhjulet och upptäcka nya platser och träffa nya människor. Inte för att jag inte trivs med det umgänge jag har eller där jag bor utan för att utforska mer.

STYRKA
Jag vill vara en tränande person och stärka kroppen så den kan springa långt och bära trötta barn hem från förskolan. Det finns tydliga mål satta för att komma igång ordentligt och få resultat så att motivationen ökar att fortsätta. Till den 14 april när jag fyller 40 år ska jag springa en mil utan att få ont (gärna under en timme) och göra 15 armhävningar (riktiga, på tå).

Jag ser fram emot året med både spänning och entusiasm och hoppas att det även bjuder på några oförutsedda överraskningar.

Vad vill du ha mer av 2017?

Nellie Rolf_sidokråka

SparaSpara

6 svar

    1. Träningen går faktiskt bra, förmodligen för att jag satt ribban på en bra nivå. 🙂 40 i år ja, det kan en ju inte tro!!! Men en blir ju inte äldre än en gör sig. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *