fbpx

Sedan jag och Marie startade Mitt yogaliv i december förra året har vi skrivit inlägg och illustrerat bilder vecka för vecka i hopp om att få så många läsare att vi kan börja tjäna pengar på det jobb vi gör. Så är det inte riktigt ännu. Men det finns många sätt att göra business på och vi har massor av idéer. Det är bara tiden som inte riktigt räcker till. Men dygnet har ju inte fler än 24 timmar bara för att vi vill förvekliga massa idéer, och det går inte heller att maxa den vakna tiden, inte i längden i alla fall. Så vi tuffar på i den takt vi kan, sakta men säkert.

Efter ett par veckors fokuserat arbete kan vi nu presentera en idé som vi sjösatt. En kollektion med yogaprints som du kan hänga på väggen som en påminnelse om att yoga gör dig stark och att du står stadigt när livet är lite extra utmanande. Just nu har vi ett finfint introduktionspris. Kika här!

Yogaprints

Vilken print gillar du bäst?

 

 

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *