fbpx

Jag hittade denna listan hos Jessica och ville också tänka till vad jag skulle svara på frågorna och varför inte låta er göra detsamma och samtidigt få lite mer kläm på vem jag är, eller i alla fall mitt förhållande till tid. Here we go!

Vad är ditt förhållande till tid?
Tiden är ju det mest jämlika vi människor har, 24 timmar, och jag tänker att vi alla väljer vad vi gör med dessa timmar. Min inställning är att frasen ”jag hinner inte” egentligen betyder ”jag vill inte prioritera det just nu”. Det det är såklart helt ok men visar samtidigt att det är inte går att skylla på tiden när den inte räcker till. Jag är absolut tidsoptimist och vill helst optimera varje sekund av dagen för att hinna med så mycket roligt som möjligt.

Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
Tidig morgon, då är jag som mest alert, i alla fall om jag sovit hyfsat ok. Men jag gillar även sena kvällar då jag kommer in i andra andningen och kan få riktigt bra flow. Då är jag inte lika alert morgonen efter. Kan en vara både morgon- och kvällsmänniska?

Vilken är det bästa veckodagen?
Ingen speciell faktiskt. Det beror helt och hållet på vad dagen innehåller.

När går tiden som snabbast?
Det är ju så himla olika. Vissa dagar susar tiden iväg medan andra dagar aldrig tycks ta slut… Snabbast går tiden förmodligen då jag är dåligt förberedd på det som ska göras, då tar det ju evigheter innan jag ens kommer igång.

När går tiden som långsammast?
När jag mediterar och benen är helt bortdomnade (precis vad som hände idag). Eller när jag väntar i telefonkö, bilkö eller någon annan kö. Gillar inte att stå i kö. Eller när vi äter mat hela familjen.

Hur länge tar det för dig att sminka dig?
Till vardags, max 3 min. Till fest, kanske 5 min. 🙂

Vilken tidsepok skulle du vilja leva i bortsett från denna?
Alltså historia är inte min starka sida så jag vet knappt vad jag har att välja på här. Jag gillar tiden som är nu.

Äter du fort eller sakta?
Snabbt jämfört med min familj. Långsam jämfört med många andra. Därav den långa väntan vid matbordet.

Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
Kreativa saker, umgänge med familj och vänner, motion och naturupplevelser…

Vad gillar du minst att lägga tid på?
Allt som innefattar excel, alltså admingrejer. Väldigt icke-kreativt.

När brukar du gå upp och lägga dig på vardagar?
Alarmet ringer kl 6.30. Kl 23 är jag oftast i säng, eller på våg dit i alla fall.

Ditt längsta förhållande?
Befintligt, 10 år i år (och 5-årig bröllopsdag till sommaren)

Vad är den längsta perioden du varit singel?
Definiera singel. 🙂 Jag vet faktiskt inte, ett par år kanske.

Vad skulle du gärna haft mer tid till?
Det jag vill göra men inte prioriterar just nu. 🙂 Läsa böcker. Träffa vänner. Träna mer.

Vad gjorde du för tre timmar sedan?
20.52, då röjde jag i köket efter kvällsmaten.

Vad gör du om tre timmar?
01.52 Sover!

Var ser du dig själv om tio år?
Var? Ingen aning. Kan vara var som helst. Vad jag vet är att jag kommer sprida yoga till alla som är intresserade.

Vem vill haka på listan och skriva hur du tänker om tid?

Mor och dotter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *