fbpx

Denna sista dag här i Monte Gordo börjar lida mot sitt slut. Det har varit en väldigt blåsig dag vilket inte är helt toppen när man ska träna på stranden. Men det har inte hindrat oss. Maken tog en löptur på stranden i morgonsolen och körde sedan ett pass HIT innan lunch. Jag och barnen hängde också på stranden ett tag under förmiddagen men fick söka vindskydd för att äta mellis. Sand och mat går inte vidare bra ihop, speciellt inte med små barn…

Portugal, Monte Gordo

Portugal, Monte Gordo

Portugal, Monte Gordo

Under eftermiddagen var det min tur att träna. Jag började med en promenad längs havet i väntan på ett afro-pass ute på plankan. Jag gillar afro, det är så härligt och befriande att släppa loss till den trummande musiken. Vi körde den sista omgången i sanden och det blir verkligen mycket mer ansträngande när fötterna sjunker ner i sanden. Jobbig men jättekul! Som avslutning på denna dag och denna resa stannade jag på yoga med avslutande meditation och efter det kände jag mig väldigt nöjd, avslappnad och lycklig.

Nu har vi ätit kvällsmat och packat det mesta. Vi har en tidig avresa imorgon så det blir en supersnabb frukost innan bussen avgår mot Faro flygplats. Tack Springtime för att vi valde att ge mig denna resa och tack My för att du gav mig chansen att vinna! Vi har haft en superhärlig vecka och gillar verkligen att semestra på detta sätt, en aktiv och social semester med massa härliga ledare och resenärer.

Portugal, Monte Gordo

Portugal, Monte Gordo

Ett svar

  1. Jag kammar/borstar alltid håret på både mig och barnen medans jag/vi har balsam i. Sen är det bra om man inte rufsar till håret när man handukstorkar det och inte heller borstar håret medans det är blött. Jag tycker i alla fall att det går lättare så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *