fbpx

Jag är väldigt förtjust i kokböcker, eller kanske rättare sagt matböcker. Mest använder jag dem som inspiration och jag blir verkligen sugen på att laga mat när jag hittar recept som jag gillar. Däremot är det inte så ofta som jag faktiskt lagar specifika recept från böckerna, det flesta recept jag använder hittar jag på nätet.

När jag handlar matböcker gör jag det på Adlibris. Det har stort utbud, bra priser och möjlighet att välja miljöfrakt. Nu är deras rea på matböcker (kokböcker) i full gång. Jag har spanat in ett par böcker som jag är lite sugen på att köpa:

Green Kitchen Stories

Älskade medelhavsmat

Jag såg även att några av mina favoritböcker här hemma i köket fanns med på rean:

Mera vego

Hello green

Matböcker

Matböcker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *