fbpx

Jag yogar för att ge kärlek till mig själv, till min kropp och mitt sinne. När jag yogar blir jag lugn, mer harmonisk och mindre uppe i huvudet med alla tankar och idéer som surrar där, konstant. Idag på alla hjärtans dag har jag haft två yoga-klasser, en poweryoga med härligt flöde, och en yin med inget flöde alls. På båda klasserna fokuserade på just hjärtchakrat, att öppna upp det och släppa in mer kärlek och det blev magiskt. Så mycket känslor och så mycket kärlek! När jag körde hem så kände jag i hela kroppen att detta vill jag göra MER av. Det är ju inte första gången jag känner så men nu var det så tydligt att jag bara måste hitta en väg dit.

Apropå kärlek så svämmar mitt hjärta över av kärlek till de underbara människorna i min familj. Mina föräldrar och svärföräldrar, syskon och kusiner, min make, och våra barn. Jösses vad tacksam jag är att jag har dem i mitt liv!

Maken och storasyster

Lillasyster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *